РІШЕННЯ

Зарядні станції для паркінгів (стоянок та парковок)

Централізовано обладнати паркінги зарядками електромобілів стає простіше і дешевше.

Для денної або нічної парковки достатньо пристроїв потужністю до 3,7 kW або до 7.4 kW. В лінійці ChargeU мінімальна потужність складає 1.4kW на кожну станцію і може підвищуватися з кроком в 0.23kW. Станції мають вбудований електромобільний кабель. Орієнтовна вартість станцій складатиме 330€ включно з ПДВ. Ступінь захисту корпусу – IP67. Присутній контроль доступу та управління.

З такими перевагами і європейською якістю станції ChargeU є надійним рішенням для комплексного облаштування комерційних, приватних парковок та автопарків.

Чому не потрібно закуповувати великі та потужні зарядні пристрої, якщо це місце постійної зарядки.

Зарядні станції ChargeU серії Mini заряджатимуть до 1.4-3.7kW/годину.

Гібридні автомобілі, з роз’ємами для зарядки, мають середню ємність 14kW. Заряджаються від таких станцій 3-5 годин і проїжджають на одному заряді близько 50км.

Чисті електромобілі мають ємністю акумулятора до 40kW (більшість сучасних моделей). На таких станціях вони заряджаються повністю за 10-12 годин. Пробіг таких електрокарів складає приблизно 250-300км.

Отже, цього достатньо для облаштування паркомісця для мінімальних потреб.

Зарядні станції ChargeU серії Base більш універсальні і заряджатимуть 1.4-7.4kW/годину.

Більшість сучасних електромобілів буде повністю зарядженими за 5 один. Преміальні електрокари з ємністю в 70kW і більше заряджатимуться повністю за 10-12 годин. Пробіг таких авто складає приблизно 400-500км.

Отже, зарядні станції, потужністю 22kW є неефективними як з точки зору щоденного пробігу, так розподілення потужностей по паркомісцям.

Технічні умови підключення зарядних станцій

ChargeU Mini, та ChargeU Base мають однофазне підключення. Рекомендований діапазон напруги 210В-240В. Максимальна сила струму регулюється 6А…16А, 6А…32А. Підключення здійснюється до клемних колодок розподільчих коробок.

Управління і керування

Станції можуть бути повністю доступні для управління користувачами, відкриті тільки для перегляду або працювати з повністю обмеженим доступом користувачів. Декілька рівнів доступу дають можливість адміністратору обмежувати потужність однієї або групи станцій, змінювати стан з Доступна на Заблокована (наприклад, у разі не сплати користувачем).

ChargeU відкриває окремі можливості в управлінні електромобільними автопарками. Дізнатись більше можна тут.

Монтаж зарядних станцій

Корпус станції закривається у спеціальне захисне металеве кріплення. Для підтримки кабелі використовується спеціальний кронштейн. Настінний монтаж здійснюється фіксацією металевих елементів до вертикальних поверхонь. Ступень захисту корпусу надійно захищає від потрапляння дощу, снігу. Температурний режим експлуатації -32°C +40°C.

Як легко відкрити зарядний бізнес по системі PrePaid можна дізнатись тут.

Якщо Вам потрібно допомогти адаптувати рішення під Ваш бізнес, телефонуйте одразу в Представництво ChargeU в Україні.

Join the conversation

Search www.chargeu.com.ua

Wishlist

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!

Зворотній дзвінок